AdriaTicket


Sustav za prodaju ulaznica Adriaticket prisutan je na hrvatskom tržištu od 2012. godine. U nepune četiri godine postojanja Adriaticket je izrastao u lidera u broju prodanih ulaznica na području Južne Hrvatske, a samim tim i nazaobilazno ishodište u kvalitetnoj organizaciji događaja.

Danas brojimo preko 200 stalnih partnera-organizatora te stotinjak uhodanih prodajnih mjesta. Prisutni smo u svim bitnim klubskim prostorima, sportskim arenama i koncertnim dvoranama.

Iza nas su brojni uspješni projekti zadovoljnih partnera: Splitski festival, Porin, Runjićeve večeri, San sustipanske noći, IKS festival, Piano Loop festival, Dota Counter Pit League...

Također, brojimo rasprodane arene sa nezaboravnim izvođačima: Mišo Kovač, Dino Merlin, Petar Grašo, Marko Perković Thompson, Doris Dragović...

Prisutni smo i u hrvatskom sportu gdje pratimo nogomet, košarku, vaterpolo, futsal, borilačke sportove...

Adriaticket iz godine u godinu ostvaruje stabilan rast i zauzima sve veći udio na hrvatskom tržištu prodaje ulaznica. Naš cilj je liderstvo iz regije proširiti na Hrvatsku, a misija nam je pritom postati ugodan i neprimjetan servis, koji će kupcu ulaznice kao i organizatoru događaja, ostaviti dojam izravne suradnje.